DessalineToonaangevende fabrikant van kleine leidingenOp welke gebieden kan het worden toegepast

  • vrijgavetijd:2023-03-17 10:00:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:374
  • Korte omschrijving:

    Dessaline,Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen besch

Artikel inhoud

Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

Antwoord: Ja de elastische uitbreidingssnelheid van de voegpijp kan binnen een bepaald bereik in het ontwerp worden gedefinieerd, maar voor een voegpijp die is ontworpen, is de elastische uitbreidingssnelheid zeker.

DessalineSnijd en snijd de veerskelet voegpijp volgens de componenten. Het snijoppervlak moet vlak en braamvrij zijn. De lengte van het vlakke deel moet ≥ de aansluitende versterkingsmaatregelen. Tijdens het buigproces van de voegpijp is het niet toegestaan om een kleine te gebruiken. De binnendiameter van de voegpijp wordt samengeperst en gebarsten. De uitlijning tussen M en FL is -

Hoe zwaar is een voegbuis?

Tafuna.kgmUit het onderzoek blijkt dat de wrijving tussen de voegbuis en de bodem ook sterk gerelateerd is aan het watergehalte en de compactheid van de bodem. De voegpijp zelf heeft een patroon, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, een grote vervormingsmodulus, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren, en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

Oorzaken van rimpeling: de blanking specificatie van pijpverbinding is te lang.


DessalineToonaangevende fabrikant van kleine leidingenOp welke gebieden kan het worden toegepast



Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet deze vlak en strak worden gehouden zonder rimpels, zodat de voegpijp effectieve spanning heeft. Na het leggen moet het opnieuw worden gerold met een schone stalen wielrol. De meeste stedelijke wegen gebruiken glasvezelvoegpijpen met zelfklevend materiaal. De diameter van de glasvezelvoegpijp is , keer van de maximale deeltjesgrootte van het asfaltbetonoppervlakteaggregaat. De uiteindelijke treksterkte zou groter moeten zijn dan kN,m, om spel te geven aan de anti-reflectie barstprestaties van de glasvezelvoegpijp. Het kan ook de schuifweerstand en de zelfklevende kracht van de lijmlaag van de glasvezelvoegpijp verzekeren.

Momenteel heeft Wuhan University of Technology cementklinker volledig vervangen door gemalen industrieel afvalslak (vliegas, slak en staalslak) en met succes een nieuw type van twee vloeibaar voegmateriaal met verschillende geltijd (, s), hoge consolidatiesterkte (~ MPa) en steensnelheid van door waterglas te gebruiken om industriële afvalslak te stimuleren, Deze is met succes toegepast in de bouw van de Wuhan Yangtze River Tunnel [].

Het bestaan van voegpijpgaas beperkt de laterale beweging van grond. De zijdelingse glijdende vervorming van de grond wordt beperkt door wrijving en in elkaar grijpende betrokkenheid tussen de voegbuis en de zanddeeltjes en de passieve weerstand van de zanddeeltjes aan de voegbuis, die een goed in elkaar grijpend effect vormt, zodat de grond betere algemene schuifsterkte en buigende stijfheid heeft.

Betaalbare prijsDe voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd,DessalineKleine katheter, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.


DessalineToonaangevende fabrikant van kleine leidingenOp welke gebieden kan het worden toegepast



In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Eerlijkheid is de basisLassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit,DessalineLeidende kleine katheter, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Gewicht per lineaire meter = (buitendiameter en wanddikte) * wanddikte.. waarbij de buitendiameter verwijst naar de buitenomtrek van de voegbuis; De wanddikte is het verschil tussen de buitendiameter en de binnendiameter; De bovenstaande inhoud is de berekeningsmethode van de specificatie en het gewicht van de geïntroduceerde voegbuis. Ik hoop dat het u in de toekomst zal helpen.

Antwoord: Ja, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

DessalineIn kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn, die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen, zal de drijfmest doordringen, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.


Dabasfrance.kgmOverige productinformatie
  • baguiPrijs van 304 roestvrij staalpijp in 2022Vereisten van verschillende waardegevoelige materialen

    baguiPrijs van 304 roestvrij staalpijp in 2022Vereisten van verschillende waardegevoelige materialen

  • peitaihoProfessionele geleiderail type vrachtliftDemonstratie van het productieproces

    peitaihoProfessionele geleiderail type vrachtliftDemonstratie van het productieproces

  • San Pedro.Prijs van 304 roestvrij staalpijp van 25De prijsvolatiliteit is deze week zwak en de downs

    San Pedro.Prijs van 304 roestvrij staalpijp van 25De prijsvolatiliteit is deze week zwak en de downs

  • Shanhaiguan.kgmProfessionele productie van vrachtliftenWat zijn de specifieke gevaren?

    Shanhaiguan.kgmProfessionele productie van vrachtliftenWat zijn de specifieke gevaren?

  • MantampayPrijs van 304 roestvrij staalpijp van 50Nieuwe prijs

    MantampayPrijs van 304 roestvrij staalpijp van 50Nieuwe prijs

  • Dongzhou.Professionele vrachtliftOplossingen voor productproblemen

    Dongzhou.Professionele vrachtliftOplossingen voor productproblemen

  • San FernandoPrijs van 304 roestvrij staalstripIndustrie profiteert van beleidsondersteuning

    San FernandoPrijs van 304 roestvrij staalstripIndustrie profiteert van beleidsondersteuning

  • Xingtaiworld.kgmProfessionele vrachtliftAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingspr

    Xingtaiworld.kgmProfessionele vrachtliftAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingspr

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!