KastenAh mestpompBeheersmethode ter plaatse van de productiewerkplaats

vrijgavetijd:2023-02-06 12:21:05 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:417

Kerntips:Kasten,   De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige

   De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd

   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

Kasten   Controleer de spanning om te zien of de spanning te laag is om te rijden. Of het vermogen komt niet overeen met de snelheid of de riem glijdt af, wat resulteert in een lage snelheid.

   Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt

Khaydarkan.kgm   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator steenkool,KastenCorrosieve pijpleidingpomp, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.

   Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.

   Om de apparatuur beter te laten presteren bij gebruik, maar dit moet ook gebaseerd zijn op het werkingsprincipe. Het kan niet naar wens worden aangepast wanneer het is geoptimaliseerd.


KastenAh mestpompBeheersmethode ter plaatse van de productiewerkplaats



   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

De rioolwaterpomp zal de levensduur ervan beïnvloeden. Terugstroom zal optreden wanneer gestopt. Als het onmiddellijk wordt geopend,KastenDompelpomp kan afvalwater pompen, zal de motorbelasting starten resulterend in overmatige startstroom en opwindende verbranding.

   Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

   Dat heet cavitatie fenomeen.

   De werkomgeving is anders: het belangrijkste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de verticale modderpomp ligt in duiken. Tijdens de verrichting van de verticale mestpomp dringen sommige delen in de put en kunnen niet volledig inv


KastenAh mestpompBeheersmethode ter plaatse van de productiewerkplaats



   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd,KastenDompelrioolwaterpomp, en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.

hervorming   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

   De vlotterschakelaar kan automatisch de start en stop van de pomp volgens de vereiste vloeistofniveauverandering controleren, zonder de noodzaak van speciaal personeel, dat zeer handig is te gebruiken.

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

Kasten   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.

   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp

   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Dabasfrance.kgmadviserennieuws
Dabasfrance.kgmLaatste nieuws