Fort LiberteToonaangevende productie van kleine leidingenAnalyse en toepassing van het preparaat vóó

vrijgavetijd:2023-03-17 12:02:38 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:177

Kerntips:Fort Liberte,Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoe

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting, om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn, die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen zal de drijfmest doordringen, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

De Xiaobian van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert ons eraan dat er vele vormen van voegbuizen zijn, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

Fort LiberteDe hoofdhoofdformule voor het berekenen van het gewicht per lineaire meter van de voegbuis is: (omtrek­­wanddikte) * wanddikte­. en hoeveel kilogram­gram­gram per meter van de voegbuis. Deze formule is een berekeningsformule vertrouwd en erkend door de meeste fabrikanten van voegbuizen. Er zal echter enige afwijking zijn in de berekeningsformule van het gewicht van de nauwkeurige voegbuis. Vervolgens vertel ik u de daadwerkelijke toepassing van verschillende specificaties.

Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

Dolores.Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geworden in de moderne gebouwenbouw, variërend van super hoogbouw en hoogbouw tot gebouwen met meerdere verdiepingen en binnendecoratie. China heeft een langere geschiedenis van het gebruik van voegen pijpen. Veel van China s oude gebouwen zijn vermeld als materiaal en cultureel erfgoed van wereldklasse, omdat China De oude gebouwen zijn zeer technisch in de bouw. In China, voor en begin jaren vijftig, werden voegpijpen van bamboe en hout gebruikt bij de bouw van gebouwen. Nadat de montagebeugel op het oppervlak van de voegbuis is gelast, duwt u de spanningsmeter in een stabiele en vrije staat zonder te buigen en te draaien; De montagebeugel en de spanningsmeter moeten parallel aan de steunas worden geïnstalleerd; Let bij het vastdraaien van de schroef op het redelijk controleren van de frequentie van de spanningsmeter; De installatiepositie van de spanningsmeter moet zijn:voor zover mogelijk gekozen op de positie die geschikt is voor bescherming.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen,Fort LiberteVooruit kleine kanaaltunnel, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Antwoord: Ja, de elastische uitbreidingssnelheid van de voegpijp kan binnen een bepaald bereik in het ontwerp worden gedefinieerd, maar voor een voegpijp die is ontworpen, is de elastische uitbreidingssnelheid zeker.


Fort LiberteToonaangevende productie van kleine leidingenAnalyse en toepassing van het preparaat vóór vervanging



Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Momenteel heeft Wuhan University of Technology cementklinker volledig vervangen door gemalen industrieel afvalslak (vliegas, slak en staalslak) en met succes een nieuw type van twee vloeibaar voegmateriaal met verschillende geltijd (, s), hoge consolidatiesterkte (~ MPa) en steensnelheid van door waterglas te gebruiken om industriële afvalslak te stimuleren, Deze is met succes toegepast in de bouw van de Wuhan Yangtze River Tunnel [].

Het wordt gelegd in de grond, en door de beet en interlock tussen het voegen pijpgaas en de grond, het forms een efficiënt spanningsoverdrachtsmechanisme, zodat de lokale lading zich snel en effectief kan verspreiden naar het grote gebied van grond, om de lokale falenspanning te verminderen en de levensduur van het project te verbeteren. De convexe verbindingsstaal plastic voegpijp is een verbeterd product van de gewone stalen kunststof voegpijp, die de tekortkomingen van de gewone voegpijp verandert, zoals de kleine schilkracht van de verbinding (n), het gemakkelijke kraken van het lassenpunt, de moeilijkheid van constructie en de vermindering van de rol van zijverplaatsingspreventie. Vanwege de verandering van materiaalverhouding en bouwtechnologie, is de schilkracht van de lasverbinding tussen N en N, die effectief de bovenstaande tekortkomingen van de traditionele staalplastic voegpijp verandert. Vanwege de uitstekende verbindingen bij de laspositie, wordt het convexe verbindingsstaal plastic voegpijp genoemd, polyethyleen (PE) en andere additieven,Fort LiberteGrouting kleine buis en vooruitstrevende ankerstaaf, en wordt geëxtrudeerd om een samengestelde trekstrip met hoge sterkte te vormen. Als het oppervlak ruw reliëf is, is het een sterk versterkt geotextiel. Deze enkele riem wordt geweven of op een bepaalde afstand in lengterichting en horizontaal gesandwiched, en wordt gevormd door zijn verbinding met de fusielassentechnologie van speciale versterkingsbinding te lassen. De voegpijp wordt uit de binnenringkraan in de verticale uitzettingstoestand geplaatst, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden.

Kosten van energieTegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, snelle bouw en lage investering.

Kan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?

Het heeft een goede flexibiliteit. De leidingen kunnen worden opgerold wanneer ze worden geproduceerd, zodat het aantal verbindingen in het leidingnetwerk kan worden verminderd. Het kan volgens het terrein worden gelegd, gemakkelijk obstakels omzeilen, en is geschikt voor de bouw.


Fort LiberteToonaangevende productie van kleine leidingenAnalyse en toepassing van het preparaat vóór vervanging



De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

managementIn China zijn de soorten voegpijpen nu relatief compleet, van voegpijpen en voegpijpen voor versterking Subgrade aan glasvezelvoegpijpen voor wegbestrating, tot convexe voegpijpen en kunststof trekvoegpijpen voor spoorwegen. Voor verschillende wegenbouwomgevingen worden verschillende soorten voegbuizen geselecteerd, die niet alleen de kwaliteit van de weg kunnen garanderen, maar ook de kosten kunnen besparen. Dus wat voor soort toepassingseffect kan de voegpijp bereiken in snelwegonderhoud? De fabrikant van de voegpijp neemt u mee om een kijkje te nemen.

Het injecteren van voegen in de ingesloten voegpijp kan bouwverbindingen, koude verbindingen, leidinglekkage en verbindingen tussen de grondmuren afdichten.

Als een scheur wordt gevonden, moet het op tijd worden hersteld, anders, wanneer de verbinding wordt vervormd en onderworpen aan waterdruk, moet deze op tijd worden aangepast. Bij het gieten en bevestigen van de voegpijp,Fort Liberte42,4 kleine buis, om één kant niet te verkorten en het waterstopeffect te beïnvloeden. Bij het gieten en stampen van het beton moet het voldoende trillen om te voorkomen dat de slechte combinatie van de voegbuis en het beton het waterstopeffect beïnvloedt. De voegpijpverbinding moet goed worden verlijmd. Als de omstandigheden op de bouwplaats beschikbaar zijn, kan de methode van hete vulkanisatieverbinding worden gebruikt.?

Fort LiberteDe algemeen gebruikte norm voor het voegen van pijp is de binnendiameter van -mm. De wanddikte van de pijp heeft weinig effect op de geluidsoverdracht, dus is er over het algemeen geen noodzaak om de dikte van de pijpwand te beperken. Echter, vanuit het perspectief van het besparen van staalverbruik is het OK als de pijpwand de zijdelingse druk van nieuw beton kan dragen, niet noodzakelijkerwijs hoe dikker hoe beter.

Het bovenliggende type is een speciaal rek geïnstalleerd aan de onderkant van de aandrijfkop en verbonden met de boorkopspanning apparatuur.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Dabasfrance.kgmadviserennieuws
Dabasfrance.kgmLaatste nieuws